DISCLAIMER

Website: liftproject.be en alle onderliggende pagina’s;
Gebruiker: bezoekers van de website;
Bedrijf: Liftproject VZW de bevoegde uitgever van de webpagina;

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Onderhoud

Liftproject VZW werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of nog in ontwikkeling is. Alle informatie is gebouwd op wetenschappelijk praktijkonderzoek. Er wordt gestreefd naar 100% betrouwbare informatie, maar Liftproject VZW geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd. Liftproject VZW biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

Verwijzingen

Deze site bevat hyperlinks naar websites van andere overheden, instanties en organisaties, en naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Liftproject VZW beschikt voor deze sites over geen enkele technische of inhoudelijke controle of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud en over de beschikbaarheid van de websites en informatiebronnen.

Gebruikerslicentie

Alle teksten en foto’s op de website zijn zelf geproduceerd, tenzij anders vermeld. Materiaal dat ontwikkeld werd door Liftproject VZW en de projecten die werden begeleid door LIFT, wordt ter beschikking gesteld onder de gebruikerslicentie. Op alle foto’s rust auteursrecht.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website;